Individueel

IndivIDUEEL

Je hebt van alles geprobeerd, maar het lijkt wel of je geen grip krijgt op de situatie. Je blijft tobben omdat je baby blijft huilen, niet wil slapen of geen enkel ritme werkt. Van het ene probleem worstel je naar het volgende probleem.
En je twijfels over het moederschap groeien.

Met individuele coaching wordt er precies op maat gekeken naar wat jij en je baby nodig hebben. Wat is er nu nodig en wat helpt jou later in het moederschap.

Gegarandeerd een blije baby, je komt tot rust en maakt beslissingen waar jij en je baby blij van worden.

“Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bij de meeste huilbaby’s (meer dan 95 procent) geen lichamelijke oorzaak wordt gevonden”​

Werkwijze en tarieven 

Na het eerste contact maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Het gesprek kan via skype of we kunnen bellen. In dit gesprek kijken we waar jullie tegenaan lopen en wat de gewenste situatie voor jou en je baby is. Dit gesprek duurt ongeveer 20 minuten. 

Kennismakingsgesprek                                           vrijblijvend en kosteloos 

Wanneer het voor beide kanten goed voelt om verder te gaan maken we een afspraak voor een coaching sessie. Samen kijken we wat er voor jou en je baby nodig is. De coachsessie kunnen bij jou thuis gehouden worden. Fijn voor jou en de baby. Een coaching sessie duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur. We kijken per keer waar de behoefte ligt. 

Coaching sessie                                                           85,- incl. btw 

 

 


"Elke baby en elke ouder is uniek"

Ik kan jou helpen

Wil je weten wat ik voor jou en je baby kan betekenen? Stuur me een mailtje of gebruik het contactformulier. Wil je liever bellen? Dat kan natuurlijk ook.

Contact formulier

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

Voort Babycoaching

Boterberg 24
3825 RD Amersfoort
Nederland

W: www.voortbabycoaching.nl
E:  renske@voortbabycoaching.nl
M: 06-42999478