Wie ben ik?

 Wie ben ik?

 

Mijn naam is Renske van der Voort. Moeder van een dochter van 8, een zoon van 6 en een zoon van 3 jaar. Samen met mijn man en kinderen woon ik in Amersfoort

Toen ik voor de eerste keer zwanger raakte, kon ik mijn niet indenken wat voor een impact het zou hebben om moeder te zijn. Jarenlang heb ik gewerkt als pedagogisch specialist in de kinderopvang. Ik heb veel baby’s mogen verzorgen en ouders begeleiden. In mijn werk heb ik het altijd van groot belang gevonden om baby’s een veilige en rustige omgeving te bieden. Vanuit emotionele veiligheid kan de baby tot ontwikkeling komen.

Kennis en ervaring genoeg, dacht ik…

Maar het is life changing op het  moment dat je moeder wordt! Er komt een verantwoordelijkheid bij die in woorden niet te omschrijven is. 

Na de geboorte van mijn oudste zoon besloot ik mijn hart te volgen en kwam ik de opleiding tot deBabycoach tegen. Een opleiding waar alle puzzelstukjes op z’n plaats vielen. Na deze opleiding ben ik gestart met Voort babycoaching. Een praktijk waar moeders en baby’s zich gehoord voelen.

Elke baby en elke ouder is uniek en dat is het uitgangspunt van mijn coaching.

Ik zie het als uitdaging om de belevingswereld van de baby verstaanbaar te maken, zodat er een balans komt in de behoefte van de baby en in de behoefte van de moeder. 

 

 

 

 

 

 

 


"Elke baby en elke ouder is uniek"

 

 

 

 

 

 

Opleidingen

Opleiding tot baby- en kindercoach

Opleiding tot babycoach

Cursus  tot draagconsulente

Je geboorte in kaart 

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

Ik kan jou helpen

Wil je weten wat ik voor jou en je baby kan betekenen? Stuur me een mailtje of gebruik het contactformulier. Wil je liever bellen? Dat kan natuurlijk ook.

06-42999478

Contact formulier

Ja, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief

Voort Babycoaching

Boterberg 24
3825 RD Amersfoort
Nederland

W: www.voortbabycoaching.nl
E:  renske@voortbabycoaching.nl
M: 06-42999478